• “Понекогаш, само, се фаќам во мисла дали заборавените или изгубени предмети се уште имаат намена или, како нашиот спомен за нив, полека згаснуваат и стануваат безначајни. Веројатно нештата што ќе ти ги снема од рацете постојат само уште на начинот на кој постојат мислите.”

Embed:

Advertisement

Advertisement

Topics

Advertisement

Advertisement